Foto website: zo apen zo mensen van Naturalis.

'Rare apen' theatervoorstelling vol muziek in Naturalis

Naturalis staat in het teken van ‘de aap’ en organiseert wekelijks leerzame en leuke activiteiten. In deze speelse en interactieve tentoonstelling leren de kids de aap in zichzelf kennen. De onzekerheid van het rare aapje van de muziekvoorstelling ‘Rare apen’ is slechts een van de vele overeenkomsten tussen aap en mens, die in de tentoonstelling ‘Zo apen zo mensen’ te ontdekken zijn. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Behalve kijken en luisteren, kunnen de kids vooral ook zelf meedoen.

‘Rare apen’ vertelt het verhaal van een aapje dat zich niet gelukkig voelt als aap. Hij vraagt zich hardop af of hij wel ‘aaps’ genoeg is en wel genoeg apenootjes eet? De voorstelling is gebaseerd op het prentenboek ‘Rare apen’ van Tony Ross en Jeanne Willis. Theatermakers Franca Riezebos en Greet Meesters brengen het aapje uit het boek tot leven.

Op zondag 25 november wordt de voorstelling twee keer gespeeld, om 13.30 uur en 15.00 uur en duurt 30 minuten. Er wordt een kleine vergoeding van € 1,50 per persoon gevraagd. Aanmelden vooraf hoeft niet. Meer info: www.naturalis.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×