Foto: August Swietkowiak

Tragedie over misleiding, jaloezie, verraad en ware liefde

Bij ‘De Wetten van Kepler’ worden ook overbekende klassiekers weer tintelend fris. De jonge acteurs van dit theatergezelschap gaven stukken als ‘Antigone’, ‘Romeo en Julia’, ‘Dood van een handelsreiziger’ en ‘Brokeback Mountain’ een nieuw en jeugdig elan, dat goed past bij de personages. Ook Shakespeare’s klassieker ‘Othello’, is door ‘De wetten van Kepler’ in een eigentijds jasje gestoken en vormgegeven in een fysieke, muzikale voorstelling, waarin acteurs, zangers en muzikanten de kern en de emoties van het verhaal meesterlijk vertolken. De regie is in handen van Wim Berings.

Het verhaal gaat over een succesvol generaal, die door zijn rivaal Jago naar de ondergang wordt geleid. Uiteindelijk is het Othello’s passie voor zijn vrouw Desdemona, die hem fataal wordt. Meer info: www.wettenvankepler.nl

Voorstellingen: van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 november, aanvang 20.30uur. Kaarten en info: www.laktheater.nl

Laktheater, Cleveringaplaats 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×