Leidse Poëzieslag, wie wordt slamdichter 2007?

Het wordt weer spannend bij café Favoriet in de foyer van het Laktheater. In de halve finale hebben de getalenteerde slamdichters alles in de strijd gegooid. Op 27 november zal de finale plaatsvinden. De winnaars van de halve finale zijn: Gijs ter Haar, Gerben de Ruiter, Yvonne Achterkamp, Sees, Alex Franken en Max Lerou. Wie wordt slamdichter 2007? Net als voorgaande keren zal de band ‘Dominee van Zanten’ deze bloedstollende avond ontzenuwen met muzikale intermezzo’s. Een deskundige jury wijst de winnaar aan, maar ook het publiek kan meestemmen en een favoriet aanwijzen.

Dinsdag 27 november, aanvang 20.30 uur in de foyer van het laktheater. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×