Van ontucht verdachte leraar vrijgelaten

De 38-jarige, van ontucht verdachte, leraar van basisschool De Marke in Leiden is eind vorige week vrijgelaten. Dat meldt RTV West. De man uit Leiden werd afgelopen dinsdag aangehouden. De rechtbank heeft hem vrijgelaten op voorwaarde dat hij geen contact heeft met kinderen. Ook werkt hij mee aan het onderzoek dat het Openbaar Ministerie en de politie naar hem doen. Een andere reden om de man vrij te laten, was dat hij niet eerder veroordeeld is voor vergelijkbare vergrijpen.

De Leidenaar gaf les aan kinderen van 6 en 7 jaar op een school voor speciaal onderwijs. Er zijn vier aangiftes tegen de man gedaan. De Leidenaar was al op non-actief gesteld toen ouders van één van de kinderen begin deze maand aangifte deden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×