Robert Strijk onthult de cover, daarnaast Nellerike de Voogd, foto: Jacqueline Borg.

Lekker Leids: Leids Leuks!

Het was een drukte van belang bij de presentatie van het boekje ‘Leids leuks’, gisteravond bij Azeta aan de Maresingel. In de deuropening ontving Sander Pardon, uitgever van de Leidse Glossy ‘Leven’ en mede-uitgever van dit boekje, de gasten. Redacteur en samensteller Nellerike de Voogd beklom een tafel om haar speech te houden. Robert Strijk onthulde de cover en nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Na 17 jaar elders te hebben gewoond, liet de Voogd zich opnieuw verrassen door Leiden. Op haar zoektocht naar de 100 leuke adresjes, vond zij veel, waarvoor men niet naar Amsterdam of Den Haag hoeft te gaan. Eigenlijk meer en veel leuker, dan ze had verwacht. Ook Strijk zei, dat Leidenaren niet beseffen hoe mooi hun stad is en wat er allemaal te beleven is. Strijk kondigde aan, dat bij het station een mega videoscherm gaat verrijzen om de bezoekers te laten zien wat er allemaal te doen is in de Sleutelstad.

In ‘Leids Leuks’ zijn 100 leuke adresjes in Leiden en de regio te vinden van zowel interessante winkels als lekker eten, verzorging, interieur en nog veel meer. Het boekje is mooi uitgevoerd in full colour en te verkrijgen bij de boekhandels en het VVV. Ook voor de Engelstaligen in onze regio erg handig, want het boekje is tweetalig. Eveneens te bekijken op: www.leidsleuks.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×