Supermarktpersoneel wordt morgen verwend

Het personeel dat in de Leidse supermarkten achter de kassa staat, moet morgen goed opletten bij het afrekenen van de boodschappen van de klanten. De vrijwilligers van het Blijbedrijf doen morgen namelijk ook boodschappen, en zij willen niet alleen kopen, maar ook geven. Tussen de boodschappen die zij op de lopende band zetten, liggen ook cadeautjes voor het personeel.

Het Blijbedrijf, is een groep vrijwilligers die het leven wat wil opvrolijken. Zij willen mensen aan het denken zetten over het plezier in hun leven. Het bedrijf zet regelmatig Blijbrigades uit, die bijvoorbeeld reizigers uitzwaaien, knuffels uitdelen en blije wensen verspreiden. Wie mee wil helpen of meer informatie wil, kan kijken op www.blijbedrijf.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×