Vitaliteit & veerkracht: African Mama's in Leidse Schouwburg

De voorstellingen van The African Mama’s, van The Big Black Flatfoot Stamp & Dance Company, vinden plaats op 5 en 6 december in de Leidse Schouwburg. De prachtige vrouwen van dit zang- en dansgezelschap geven in een hartverwarmende en ontroerende show een nieuwe kijk op het Afrika van nu. Via soul, gospel, jazz, township jive, ballads en traditionele a-capella liederen nemen ze het publiek mee naar een continent van hoop, vitaliteit en levensdrift. De enorme veerkracht en energie wijzen vooral naar het continent van sterke vrouwen. Hun spectaculaire dans is onderdeel van de dagelijkse cultuur. De ‘Mama’s’ gebruiken hun lichaam om zowel droevige, als vrolijke momenten te uiten en gestalte te geven aan initiaties en religieuze gebruiken.

De voorstellingen beginnen beide dagen om 20.15 uur. Reserveren voor The African Mama’s is mogelijk via de afdeling kaartverkoop van de Leidse Schouwburg op telefoonnummer 0900-900 1705 (25 ct pm). Online kaartverkoop via www.leidseschouwburg.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×