Leiden feliciteert weer een 100-jarige

Vandaag is aan de groep Leidse 100-jarigen, weer een lid toegevoegd. Mevrouw Egbertdina van Oostveen-Dijkgraaf viert vandaag namelijk haar eeuwfeest. Ze kwam precies een eeuw geleden in Meppel ter wereld en verhuisde via Utrecht en Groningen naar Leiden.

Mevrouw Van Oostveen was op haar 25e al moeder en weduwe. Ze hertrouwde met de weduwnaar Han van Oostveen die al een dochter had en werd moeder van in totaal 5 kinderen. Ze is onder andere werkzaam geweest als ontwerpster bij C&A. Mevrouw Van Oostveen-Dijkgraaf woont nu in Verpleeg- en behandelcentrum Overrhijn en haar gezondheid is behoorlijk goed. Op haar 92e deed ze nog mee aan een volksdanswedstrijd, maar de laatste jaren houdt ze het bij kijken naar het dansen. Vanmiddag krijgt de jarige bezoek van burgemeester Lenferink.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×