Kunstbende op Leidse Da Vinci College

Voor de 18e keer wordt de landelijke wedstrijd voor jong talent ‘Kunstbende’ georganiseerd. Iedereen van 13 tot en met 18 jaar kan gratis meedoen aan een van de 15 regionale voorronden. De winnaars gaan naar de landelijke finale, die op 5 juli 2008 zal plaatsvinden. Natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen, die bedoeld zijn om het talent van de winnaars verder te ontwikkelen. Het thema is deze keer: ‘Geheim’. Deelnemers kunnen individueel meedoen of met een groepje. Er zijn zeven categorieën waarvoor ze kunnen inschrijven: Muziek, Dans,Theater, Expo, Taal, Computer & Film en Alles Mag. Aanstaande maandag zal op het Da Vinci college in Leiden een presentatie over Kunstbende plaatsvinden, waarbij de winnaar van de vorige keer zal optreden.

De voorronden van Zuid-Holland vinden plaats op zaterdag 8 maart in het Paard van Troje in Den Haag en op maandag 12 mei (tweede pinksterdag) in Theater Zuidplein in Rotterdam.

Inschrijven kan via: www.kunstbende.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×