Wintersalon in galerie Zône

Bij galerie Zône wordt tijdens de decembermaand een speciale Wintersalon gehouden. Negen kunstenaar exposeren klein werk als préview op de tentoonstellingen van 2008. Daarnaast is het kleine werk bij uitstek geschikt als Sinterklaas of Kerstcadeau. De tentoonstelling loopt al (vanaf 30 november) en duurt tot 2 januari. De feestelijke opening met muziek van ‘ El Suêno’ vindt plaats op 9 december van 14.00 tot 16.00 uur.

De kunstenaars die in 2008 in Zône gaan exposeren en alvast klein werk laten zien zijn: Berrie van Koningsbruggen – grafiek, Rik Davids – beeldend houtt, Fenny van de Wal – schilderen, Els Maasson – grafiek, Mirjam Abraas – tekenwerk, Jessica Muller – schilderen, Arnold Hoogendorp – fotografie, Judith Werdmuller von Elgg – grafiek en Ping An Brouwers – wandreliëfs.

Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl

Galerie Zône, Nieuwstraat 17b, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×