Politie op zoek naar vermiste man

De politie is op zoek naar de 59-jarige Henk Zuurmond uit Den Haag. Henk is op woensdag 28 november om 13.00 uur voor het laatst gezien op het terrein van de Kessler Stichting aan de Haagse van Limburg Stirumstraat, waar hij verbleef. Henk gebruikt medicijnen die voor hem van belang zijn. Zonder medicijnen kan hij psychotisch worden en zich agressief gedragen. De politie houdt er rekening mee dat Henk naar Leiden gaat. Daar woonde hij langere tijd op straat.

Zijn signalement luidt: circa 1.85 meter lang met een stevig postuur. Hij heeft heel kort grijs haar en een grijs baardje. Henk droeg pantoffels en vermoedelijk een donkerblauwe jas en een spijkerbroek. De politie heeft een sms-alert verzonden met zijn signalement.

Heeft u Henk gezien of weet u waar hij momenteel verblijft? Belt u dan met Politie Haaglanden, bureau Hoefkade via 0900-8844.

Leiden zuurmondkwijt


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×