Nieuwe restaurant Het Haagsche Schouw feestelijk geopend

Maandagavond hield restaurant Het Haagsche Schouw een ‘pre-opening’ voor zo’n 150 vaste gasten en omwonenden. Het nieuwe restaurant heeft onder andere een loungegedeelte met openhaard, een grote open keuken en 180 zitplaatsen. Chique stoelen en tafels en een mooie uitkijk op de Rijn maken het plaatje compleet. Op 3 januari worden ook vijf nieuwe multifunctionele zalen boven het restaurant in gebruik genomen. De oplevering van het restaurant is de eerste van een serie vernieuwingen rond Het Haagsche Schouw. Een volledige renovatie brengt het monument weer terug in oorspronkelijke staat. Dat zal in april zijn afgerond. (Foto: Fotobureau Peter Schipper).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×