Lodewijk van Gorp (links), Esther Hart en Ferry van Leeuwen, foto: Terri Vine

Feestdagen in het LAKtheater: Swingend het jaar uit!

Ook dit jaar verzorgt het LAKtheater een feestelijke, muzikale afsluiter van het jaar. Ferry van Leeuwen en Lodewijk van Gorp werkten al eerder mee aan succesvolle Feestdagenproducties als ‘Songs4Fun’ en ‘Hotel Desperado’. Deze keer brengen zij samen met zangeres Esther Hart de mooiste songs uit het jazz- en poprepertoire, uitgevoerd in heftig swingende versies. Het ‘LAKtheater Feestdagen Orkest’ is voor deze avonden speciaal uitgebreid met een voortreffelijke blazerssectie, die een centrale rol zal spelen bij muziek van bijvoorbeeld Earth, Wind & Fire, Chicago, Michael Bublé, Al Jarreau en vele anderen. In totaal zal een dozijn topmuzikanten optreden. Volgens de organisatoren een “Absolute aanrader tijdens de donkere dagen en de beste manier om aan 2008 te beginnen.”

Woensdag 26 en zondag 30 december, aanvang 20.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website: www.laktheater.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×