VelopA-Citystyle uit Leiderdorp ontwikkelde de fietsstandaard ' TuliP '. (Foto: Velopa).

160 Extra fietsplekken voor station

De gemeente plaatst medio februari 160 extra permanente fietsparkeerplekken tussen het station en de taxistandplaats. Naast deze 160 nieuwe plekken is de gemeente sowieso bezig om meer stallingsruimte te creëren. Aan de zeezijde van het station komt een stalling met 2200 plekken vlakbij de ingang van het station. Deze is eind 2008 voltooid.

Inmiddels zijn er ook tijdelijk fietsenrekken neergezet rechts van de Bargelaan op het terrein van het LUMC (nabij het Poortgebouw). Ook kunnen fietsen geparkeerd worden aan de stadszijde op de trafolocatie. Deze stalling ligt net voorbij het busstation. Hier is ruimte voor 1500 fietsen.

Leiden fietsenrekken


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×