PvdA wil meer fietsenrekken in de stad

De PvdA pleit voor meer fietsenrekken in het centrum. Namens zijn partij heeft Raadslid Gijs Holla een initiatief raadsvoorstel geschreven. Hierin stelt hij voor op korte termijn ongeveer 600 extra fietsenrekken in de stad neer te zetten. “Juist nu veel aandacht uitgaat naar de aanleg van nieuwe wegen als de Ringweg-Oost en Rijnlandroute is het belangrijkdat de fiets niet wordt vergeten”, aldus Holla. De partij meent dat de extra fietsvoorzieningen diefstal van de rijwielen kunnen tegengaan en dat het aantal los geparkeerde fietsen ermee beperkt kan worden. Bovendien komt het de bereikbaarheid van de stad ten goede, aldus de PvdA.

Advertentie

Leiden fietsenrekken


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×