Eindrapport IJshal overhandigd aan college

Gisteren heeft de werkgroep Schaatsen onder voorzitterschap van de heer J. Karstens, het eindrapport over de schaatssport overhandigd aan wethouder John Steegh.De werkgroep was opgericht naar aanleiding van een aantal moties rond de schaatssport en de positie van de Leidse schaatshal, die door de gemeenteraad waren ingediend bij het vaststellen van de Sportnota 2006-2010.

De leden, allemaal afkomstig uit diverse geledingen van de schaatssport, voerde een haalbaarheidsonderzoek uit naar de volgende drie mogelijkheden:Handhaving van de bestaande ijshal op de huidige locatie, nieuwbouw van een compacte ijshal met een 250 of 330 meterbaan, of nieuwbouw van een ijshal met 400 meterbaan. Pas nadat het college het rapport zorgvuldig doorgenomen heeft, wordt er een standpunt ingenomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×