Talkshow over kraken in Leiden

Wie altijd al eens zijn of haar mening heeft willen geven over het kraken van Leidse panden, kan vanavond terecht bij een heuze talkshow over dit onderwerp. Het is de bedoeling dat op een ontspannen en vermakelijke manier gesproken wordt over en met de krakers van toen en nu. Aan de orde komen onder meer het eventuele verbod op kraken en de vraag of de krakers van nu nog iets gemeen hebben met die van toen.

De talkshow wordt opgeluisterd door experts als Hans Heerebout, die behoorde tot de eerstegeneratie Leidse krakers,Maarten Witkam, eindjaren zeventig oprichter van de Krakersbond en Raymond Guillen, die eind jaren tachtig de Brill aan de Oude Rijn kraakte.De talkshow vindt plaats in De Linkse Kerk, Hooglandse Kerkgracht 4 en begint om 20.30 uur.Zowel voor- als tegenstanders van kraken zijn welkom. De toegang is gratis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×