Revalidatiecentrum neemt enorm luchtkussen in ontvangst

Dit jaar was het Leidse Rijnlands Revalidatie Centrum (RRC) weer één van de 24 winnaars van het Rabobank Wensenfonds, zo werd in september bekendgemaakt. Nu, zo’n drie maanden na deze blijde mededeling, mocht het revalidatiecentrum de gewenste Air Track in ontvangst nemen en natuurlijk uitproberen.De Air Track, een enorm springkussen van 12×2,5 meter, is niet alleen leuk speelgoed. Het kussen is een goede aanvulling op de bewegingstherapie en revalidatie.

Het is een goed en veilig hulpmiddel om mensen die bijvoorbeeld een beenamputatie hebben ondergaan, opnieuw te leren lopen.Ook Frans van den Broek, algemeen directeur van het RRC is erg blij met de aanwinst: ‘We kunnen ons extraatjes als deze steeds moeilijker permitteren, in de huidige tijd van bezuinigingen. Hoewel het luchtkussen dus vooral gebruikt wordt als onderdeel van het revalidatietraject, mocht een groep kinderen er na de ontvangst even leuk op springen, onder het toeziend oog van vier Rabobankmedewerkers.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×