Volgens wethouder Steegh (verkeer) behoren de files op de Morsweg binnenkort tot het verleden. (Foto: Chris de Waard).

Wethouder Steegh: "Nooit meer files op Morsweg"

Volgens, nog net demissionair, wethouder Steegh behoren de problemen voor de bewoners en gebruikers van de Morsweg binnen een half jaar tot het verleden. Volgens planning is in mei 2008 de herinrichting van het kruispunt Haagweg / Rijnzichtbrug een feit. Als dan ook nog de verkeerslichten worden aangepast, krijgt de Morsweg nooit meer méér verkeer te verwerken dan die straat aankan. “Op die manier staan er dus nooit meer files op de Morsweg,” aldus een zelfverzekerde Steegh.

Enige onzekere factor in het verhaal is volgens Steegh de planning. Die zou iets uit kunnen lopen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×