Burgemeester Lenferink en zijn pas aangetreden wethouders brengen een toost uit op het nieuwe jaar. (Foto's: Chris de Waard).

Lenferink: "Bereikbaarheid van levensbelang voor Leiden"

Leiden moet keihard werken aan het verbereren van de verkeersafhandeling in en om de stad. Dat was één van de boodschappen van burgemeester Lenferink, gisteravond in zijn nieuwjaarstoespraak tijdens de drukbezochte receptie die de gemeente hield in de Pieterskerk. Ook moet Leiden aantrekkelijker worden. “Leiden staat bekend als een prachtige stad, maar op sommige plaatsen heeft de verloedering toch wel een beetje toegeslagen”, aldus de burgemeester die daarbij onder meer de route tussen het Centraal Station en de Haarlemmerstraat als voorbeeld noemde.

Ook liet Lenferink nogmaals zijn enorme ergernis blijken over de opnieuw uit de hand gelopen jaarwisseling.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×