Weinig Leidse winnaars bij Bosloop

De Runnersworld Leiden Bosloop, heeft afgelopen zondag zo´n 1250 deelnemers op de been gebracht. Zij liepen verdeeld over vier verschillende afstanden door onder meer de Leidse Hout en de Merenwijk. Alleen de kinderloop leverde Leidse winnaars op.

Tijdens de kinderloop liepen zo’n 100 kinderen van 2 tot 12 jaar een ronde van 1,5 kilometer door de Leidse Hout. De Leidse Stan Ravensbergen en Annelou Engwegen eindigden op de eerste plaats.Bij de afstand van 5 kilometer die door en rond de Leidse Hout liep, wonnen Menno Beck van Avantri en de Boskoopse Maureen Koster.De Deelnemers aan de afstand van 10 kilometer maakten een tocht door de Merenwijk. Hier eindigden Thomas Poesiat uit Kudelstaart en de ’s Gravezandse Lindsay vanMarrewijk als eerste.Tenslotte werd de langste afstand, die 15 kilometer bedroeg, gewonnen door de Mijdrechtse Michael Woerden, die al na 50 minuten en 51 seconden bij de eindstreep verscheen. De snelste vrouw was Jolanda ten Brinke uit Amstelhoek, die iets meer dan een uur nodig had.De Runnersworld Leiden Bosloop is de tweede wedstrijd van het regionale Zorg & Zekerheid circuit, dat uit zeven wedstrijden bestaat. De organisatie was in handen van Leiden Atletiek en Loopgroep Oegstgeest. Op zondag 27 januari is de derde wedstrijd gepland, die gehouden wordt in Uithoorn.Op //leidenatletiek.nl/uitslagen zijn de uitslagen van de Leidse Bosloop na te lezen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×