Man rijdt door na botsing en wordt aangehouden

Een 35-jarige Amersfoorter is gisteren gehoord, omdat hij doorgereden is na een aanrijding. Afgelopen zaterdag botste hij in de buurt van de oprit van de Rijksweg N11 naar de Rijksweg A4, tegen twee auto’s die voor het stoplicht stonden te wachten. Deze auto’s werden bestuurd door een een 41-jarige man uit Hazerswoude-Rijndijk en een 34-jarige man uitZoetermeer. De Amersfoorter leek schuldbewust en stapte uit zijn auto. Daarna stapte hij echter weer snel in en reed weg.

Dankzij getuigen die zijn kenteken hadden opgeschreven, kon de man alsnog worden aangehouden. Er is een proces/verbaal opgemaakt. De automobilist uit Hazerswoude-Rijndijk is met pijn in zijn nek overgebracht naar het LUMC.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×