Leidse sportprijzen vrijdag uitgereikt

Vrijdagavond worden tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Leidse Sport Federatie de sportprijzen over 2007 uitgereikt. voor de titel Sportman van het jaar zijn Erik van den Doel (schaken) en Jaap Schouten (roeien) genomineerd. De Leidse Sportvrouw van het jaar wordt Iefke van Belkum (waterpolo), Rilana Erades (darts) of Laurine van Riessen (schaatsen). De strijd om de Sportploeg van het jaar wordt gestreden tussen Scylla heren (tafeltennis), De Zijl-LGB/Vivax heren (waterpolo) en ZVL dames (waterpolo).

De prijzen worden bekendgemaakt op vrijdag 11 januari vanaf 20.15 uur op wielervereniging Swift, Willem van der Madeweg 1, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×