Jeugdige sportkampioenen gezocht

De gemeente Leiden wil alle jeugdige sportkampioenen graag in het zonnetje zetten. Omdat ze lang niet allemaal bij de gemeente bekend zijn, moeten de toptalenten eerst worden aangemeld. Het gaat hierbij om alle in Leiden wonende, of voor een Leidse club spelende sporters die in 2007 nationaal kampioen geworden zijn in hun tak van sport, en die Op het moment dat zij deze eretitel behaalden, niet ouder waren dan 18.

Eind januari of begin februari worden de kampioenen tijdens een feestelijke bijeenkomst in het stadhuis, gehuldigd door wethouder Sport, Marc Witteman. De kampioenen kunnen worden aangemeld bij Rik van der Geest van het Sportbedrijf Leiden. Zijn e/mailadres is r.vandergeest@sportbedrijfleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×