Ifme van Belkum ontving de prijs, bestaande uit een oorkonde en een geldbedrag, uit handen van Stephan van den Berg van de Business Club Leiden, die de prijs dit jaar sponsort. (Foto: Chris de Waard).

Iefke van Belkum opnieuw Leidse sportvrouw van 2007

Net als vorig jaar is waterpoloër Iefke van Belkum gekozen tot Sportvrouw van het Jaar. De 21-jarige speelster van ZVL kwalificeerde zich in 2007 met het Nederlandse team voor de Olympische Spelen in Peking. Ook werd ze gekozen tot speelster van het jaar en bereikte ze met ZVL de bekerfinale. Haar ploeg is bovendien één van de favorieten voor de landstitel.

Tenslotte plaatste Van Belkum zich met ZVL ook nog voor de halve finale van de Champions Cup.

Leiden sportprijzen2007


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×