1.000 Euro van Unicum voor Richard Krajicek Foundation

Afgelopen zaterdag heeft de Richard Krajicek Foundation een cheque van 1.000 euro ontvangen van Tennisvereniging Unicum. Unicum bestond in 2007 50 jaar en vierde dat zeer uitgebreid. Zo heeft de vereniging onder meer een dvd laten maken, met daarop allerlei hoogtepunten uit de Unicum-geschiedenis. Deze dvd werd aan de leden verstrekt, tegen een vrijwillige bijdrage voor de Richard Krajicek Foundation.

De leden maakten gretig gebruik van dit aanbod en brachten in totaal 1.000 euro bijeen. Vertegenwoordigers van de Foundation namen de cheque afgelopen zaterdag tijdens de nieuwjaarsborrel van Unicum in ontvangst. De Richard Krajicek Foundation is gericht op jongeren en werkt aan de stimulering van sportieve activiteiten in een sociaal veilige situatie, in wijken waar de mogelijkheden beperkt zijn. In Leiden heeft de Foundation sinds 2004 een playground aan het Maansteenpad in de Morswijk.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×