Sponsor Leni en steun Rwanda

De 63-jarige Leni Lut-Ronde uit Leiden, is dringend opzoek naar sponsors voor de Stichting Toekomst Rwanda.De Leidse start op vrijdag 29 februari aan een 1000 kilometer lange pelgrimstocht van St Jean Pied de Port in Frankrijk naar het Spaanse bedevaartsoord Santiago de Compostela. Naar verwachting duurt deze wandeltocht die over bergen en door dalen leidt, zo´n 7 weken.Lut loopt de tocht niet zomaar. Zij wil de opbrengst ervan doneren aan Stichting Toekomst Rwanda.

Deze stichting is een paar maanden geleden opgericht door de uit Rwanda gevluchte Amina Ingabire.Ingabire wil met haar stichting geld inzamelen, om minderjarige moeders met kinderen een thuis te bieden en hen voor te bereiden op een zelfstandig bestaan.Met het geld dat de Leidse bijeen wandelt, zal de stichting vee, zaden en gereedschap kopen voor de inwoonsters van het geboortedorp van Ingabire. Wie Lut wil sponsoren, kan mailen naar info@stichtingtoekomstrwanda.nl.Op www.toekomstrwanda.nl is meer informatie over de stichting te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×