Voorzitter Maurits Smitsloo van de Ronde Tafel 500 overhandigt de cheque van maar liefst 3.500 euro. (Foto: PR).

3.500 euro voor De Bakkerij

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Diaconaal Centrum De Bakkerij, afgelopen vrijdag, heeft de ‘Ronde Tafel 150 Leiden’ aan De Bakkerij een cheque van 3.500 euro overhandigd. Ronde Tafel 150 Leiden heeft dit geld bijeengebracht met behulp van de Leidse Elfgrachtentocht, een evenement dat sinds vijf jaar de afsluiting van de Lakenfeesten vormt.

Dit is al de vierde keer, dat de opbrengst van deze tocht aan De Bakkerij wordt geschonken. Dit keer zal De Diaconie van de Protestantse gemeente in Leiden het bedrag steken in haar eigen werk, het begeleiden van mensen die zijn vastgelopen. Deze begeleiding kost vooral veel tijd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×