Agressieveling verwondt agent bij aanhouding

Een 24-jarige noordwijkerhouter was zo boos over zijn aanhouding, dat hij afgelopen vrijdag een agent verwond heeft.Een getuige zag hem samen met een 24-jarige Noordwijker rond 19.30 uur graffiti spuiten op een bouwkeet aan de Wassenaarse weg. Hij hield hem aan en seinde de politie in. De Noordwijker kneep er ondertussen tussenuit. De Noordwijkerhouter was het helemaal niet eens met de aanhouding en gedroeg zich zo agressief, dat hij zowel tijdens de rit naar het bureau, als in de ophoudkamer, handboeien droeg. Toch slaagde hij erin een agent te verwonden. Pas toen hij na een flinke tijd tot rust gekomen was, gingen de boeien af.Zaterdag meldde de Noordwijker zich bij de politie. Hij bekende de spuitprakktijken en kreeg een proces-verbaal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×