Cecilia Bernardini, foto: PR

Leids debuutrecital violiste Cecilia Bernardini

Nog maar 24 is de talentvolle violiste Cecilia Bernardini en nu al geselecteerd als Nederlands toptalent door het Amsterdamse Concertgebouw. Ook in het buitenland won zij diverse concoursen en maakt zij grote tournees. Aanstaande zondagochtend zal Bernardini haar Leids debuut maken tijdens een koffieconcert in De Leidse Waag. Met haar vaste pianiste Mirsa Adami speelt zij werken van Mozart, Poulenc, Schubert en Debussy.

De Waag, zondag 20 januari, aanvang 11.30 uur. Kaarten kunnen telefonisch bij de kassa van de Stadsgehoorzaal worden gereserveerd 071-513 17 04 of via de website: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×