Leer de aap in jezelf kennen bij Naturalis

Aanstaande zondag, 20 januari, kunnen kinderen van 3 tot en met 7 jaar kennis maken met een vreemde aap in de bijt in de voorstelling ‘Rare apen’. In deze voorstelling, waarbij muziek en voorlezen de hoofdmoot vormen, staat het prentenboek ‘Rare apen’ centraal. Naast kijken en luisteren is zelf meedoen natuurlijk het leukste. Theatermakers Franca Riezebos en Greet Meesters brengen het aapje uit het boek van Tony Ross en Jeanne Willis tot leven. Tot en met 24 augustus staat Naturalis in het teken van de aap en organiseert wekelijks diverse activiteiten.

De onzekerheid van het rare aapje uit het prentenboek is slechts een van de vele overeenkomsten tussen aap en mens, die in de tentoonstelling ‘Zo apen zo mensen’ te ontdekken zijn.

Zondag 20 januari wordt de voorstelling twee keer gespeeld, om 13.30 uur en 15.00 uur en duurt 30 minuten. Er wordt een kleine vergoeding van 1,50 euro per persoon gevraagd.. Aanmelden vooraf hoeft niet.

Meer info:<u>www.naturalis.nl</u>

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×