Kevin Florijn met zijn idool Wolter Kroes. (Foto: www.kevinflorijn.nl).

Kevin Florijn hoopt op optreden in HMH

Onder andere via een actie via Hyves is de Leiderdorpse zanger Kevin Florijn een actie begonnen om voldoende stemmen te krijgen voor een optreden met Wolter Kroes in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Via de website Sterren.nl kan het publiek stemmen op hun favoriete zanger voor dat optreden. Kevin over de wedstrijd: “Ik maak kans om op 22 en 23 Februari tijdens het concert van mijn grote voorbeeld Wolter Kroes een gastoptreden te verzorgen in de Heineken Music Hall. Dat is natuurlijk een droom en een grote kans voor mij, maar het wordt door het publiek bepaald.”

Stemmen op Kevin kan via //talent.sterren.nl/index.php?id=6404.

De finale van de wedstrijd is op 3 februari in La Bastille in Amsterdam. Daar zullen de finalisten twee nummers zingen voor een jury geleid door Wolter Kroes. De winnaar van deze finale mag dan optreden tijdens de concerten van Wolter op 22 en 23 februari 2008.

Kevin is overigens niet de enige (bijna) Leidenaar die een kans maakt op het optreden. Ook Danny Plezier en Jordy doen mee.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×