SP helpt bij belastingaangifte

De blauwe enveloppen druppelen de huizen weer binnen, om de ontvangers erop te wijzen dat zij voor 1 april belastingaangifte moeten doen over 2007. Veel mensen zien erg op tegen deze ingewikkelde klus.Wie graag hulp wil bij het invullen van het aangiftebiljet, kan in februari en maart terecht bij de SP Hulpdienst aan de Marnixstraat, waar ook medewerkers van de Leidse Rechtswinkel klaar zullen zitten.

Belangstellenden dienen zo spoedig mogelijk een afspraak te maken. Dat kan door te bellen naar 071-5219153. Ook op www.leiden.sp.nl is meer informatie te vinden.De hulp bij het doen van aangifte is niet bestemd voor bedrijven en voor particulieren die meer verdienen dan 130% van het minimum loon.Gehandicapten en chronisch zieken hoeven niet naar de Marnnixstraat te komen, zij worden thuis bezocht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×