PvdA benieuwd naar opruiming weesfietsen

De PvdA heeft geconstateerd, dat er nog steeds een chaos heerst in de fietsenstalling onder de taxistandplaats bij het station. Ook zegt de partij regelmatig klachten van fietsers te krijgen, die ook nog eens suggereren dat de weesfietsen rond Leiden Centraal opgeruimt moeten worden.Daarom heeft Gijs Holla namens de partij enkele schriftelijke vragen opgesteld, die hij voorlegt aan het college.

De partij vraagt zich af, wanneer en waar er inmiddels weesfietsen opgehaald zijn en om hoeveel karretjes het dan wel gaat.Ook is de PvdA benieuwd naar de precieze werkwijze van zo’n opruimactie en wil de partij raag weten of de weesfietsen voordat zij worden weggehaald, gemarkeerd worden met een merkteken. Als dat zo is, vraagt Holla om een fotodaarvan.1. De laatste vraag luidt als volgt: ” indien in de stalling onder de taxistandplaats nog geen opruimactie van weesfietsen is gehouden, is al bekend wanneer deze daar dan voor het eerst wordt gehouden? En waarom is er tot nu toe nog geen actie ondernomen om deze weesfietsen te verwijderen?”

Leiden weesfietsen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×