Vierde loop in Zorg en Zekerheid Circuit

Zondag 10 februari vindt alweer de vierde wedstrijd van het Zorg en Zekerheid Circuit plaats. Gastheer is deze keer de ‘Leiden Road Runners Club’. De organisatie verwacht zo’n 800 deelnemers. Er kunnen verschillende afstanden worden gelopen, van vijf tot en met 15,2 kilometer. De routes lopen door het park Cronestijn en het landelijk gebied van Zoeterwoude. Start en finish zijn vlakbij het clubhuis van de LRRC in Sportpark De Vliet aan de Voorschoterweg in Leiden. Inschrijven kan op de dag zelf tussen 9.00 en 10.15 uur bij het clubhuis.

De kortste afstand gaat om 10.30 uur van start, de twee langere afstanden starten 5 minuten later, om 10.35 uur.

Voor meer informatie kan men terecht bij de Leiden Road Runners Club telefoonnummer: 071-5765924, op de webstie: www.lrrc.nl of op de website van het Zorg en Zekerheid Circuit: www.zorgenzekerheid-circuit.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×