Leidse daklozen in Nationale Gelukstest

Wie morgenavond op televisie naar De Nationale Gelukstest kijkt, ziet een groot aantal plaatsgenoten. Eén van de publieksgroepen die aan de test meedoet, bestaat namelijk uit dak- en thuisloze cliënten van Stichting De Binnenvest.Gisteren zijn de opnames voor het programma gemaakt in een Hilversumse studio. Dit was voor de cliënten een hele belevenis.

Aan De Nationale Gelukstest nemen vijf publieksgroepen en een aantal bekende Nederlanders deel. Zij beantwoorden in totaal 30 vragen over geluk. Prof. Ruut Veenhoven van de Erasmus Universiteit belicht tijdens het programma de wetenschappelijke kant van geluk.De Gelukstest is een initiatief van Teleac en wordt morgen tussen 21.25 en 23.00 uur uitgezonden op Nederland 1.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×