'Gebruik de Kracht' spetterende voorstelling Pats

De Leidse theatergroep Pats verzorgt al 15 jaar theatercursussen en voorstellingen voor en door kinderen en jongeren. De jongerengroep van deze theatergroep ‘Born to be Pats’ zet een spetterende nieuwe voorstelling op de planken van het Imperium Theater. Het stuk ‘Gebruik de Kracht’ is door de jonge acteurs, in de leeftijd van 11 tot 15 jaar, zelf gemaakt in samenwerking met de regisseur. Het verhaal gaat over een circus met kunstenmakers en jongleurs, die perfect op elkaar zijn ingespeeld, tot het op een dag helemaal mis gaat en de balans in het circus totaal verstoord raakt. De vraag is, of de circusartiesten elkaar weer weten te vinden?

‘Gebruik de Kracht’ wordt gespeeld door elf jongeren van 11-15 jaar: Louti Broeksma, Tim van Dijk, Marijn Oudshoorn, Luuk van Akker, Thijs van Zwieten, Janneke Luteyn, Julia de Munck, Luuk Weers, Jan Brabander, Eva Linde de Craen en Jip den Held. 

Voorstellingen: vrijdag 1 februari (20.00 uur), zaterdag 2 februari (19.30 uur), zondag 3 februari (15.00 uur) en woensdag 6 februari (19.30 uur) in Theater Imperium, Oude Vest 33e, Leiden.

Reserveren aanbevolen: Marianne van Boheemen, telefoon 071-5139831 (tussen 20.00 en 22.00 uur).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×