Jaarorde van de 'Leidse Hutspotten' wordt uitgereikt

Morgenavond om 20.15 uur, zal in de Burgerzaal van het Leidse Stadhuis, de eervolle jaarorde door carnavalsvereniging de ‘Leidse Hutspotten’ worden uitgereikt. De gelukkige zijn: mevrouw Sarie Mark van de mytylschool ‘De Thermiek’ en de heer Tom Holswilder van restaurant ‘Het Koetshuis de Burcht’. Zij krijgen de jaarorde voor hun verdienste voor de maatschappij. De jaarorde wordt uitgereikt door Prins Peter den Eerste, samen met Prinses Alice en loco-burgemeester Jan-Jaap de Haan. De feestelijkheden vinden plaats tijdens de jaarlijkse overhandiging van de sleutel van de stad in verband met het carnavals weekend.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×