Het Dutch Aerophonic Orchestra, foto: PR.

'When Pop meets Jazz again'

Het ‘Dutch Aerophonic Orchestra’, onder leiding van Bert Damsma, geeft binnenkort een unieke theatershow met als thema ‘When pop meets jazz again’ in theater de Four Reasons aan de Lange Mare. Getalenteerde arrangeurs hebben nummers van onder andere Michael Bublé, Paul Anka, Robbie Williams, Van Halen en Phil Collins gearrangeerd voor dit multifunctionele orkest, dat al met veel succes optrad in de Kuip en in Ahoy. De theatershow, met een traditionele big band bezetting belooft een middagprogramma met een jazzy allure te worden.

Het ‘Aerophonic’ biedt aan getalenteerde componisten/ arrangeurs mogelijkheden om hun composities en arrangementen te laten spelen door getalenteerde amateurs en vakstudenten en om op (semi)professioneel niveau in een groot orkest te kunnen musiceren.

Zondag 10 februari, aanvang 15.00 uur. Reserveren kan via 06-17027935 (na 19.00 uur) of per e-mail: info@aerophonic.com

Theater FourReasons, Lange Mare 39-43, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×