Programma voor (ex)-kankerpatiënten

Het AFP-Bewegingscentrum start in maart weer met het programma Herstel & Balans. Dit is een programma dat gericht is op het bevorderen van het herstel van (ex) kankerpatiënten en bestaat uit een aantal themabijeenkomsten, met onderwerpen als vermoeidheid, verwerking en het omgaan met spanning.Tijdens deze bijeenkomsten wordt aandacht besteed aan lichaamstraining en psychosociale training. Door middel van groepssport, fitness en ontspanningsoeveningen, werken de deelnemers aan hun conditie, leren zij hun grenzen en mogelijkheden bepalen en hun inspanningen gelijkmatiger over de dag te verdelen.

Het programma start op 3 maart. voorafgaand, op vrijdag 15 februari, vindt een informatiebijeenkomst plaats, voor iedereen die overweegt deel te nemen.Deze bijeenkomst wordt gehouden in het AFP-Bewegingscentrum aan Sandtlaan 36 – G5 2223 GG te Katwijk. Aanmelden kan via mvl@rrc.nl.Het AFP-Bewegingscentrum, maakt deel uit van het Rijnlands Revalidatie Centrum.Op www.herstelenbalans.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×