Inspirerende ontmoetingen bij De Bakkerij

Onder het motto: ‘Wat mij beweegt?’ organiseert Diaconaal Centrum De Bakkerij een serie inspirerende ontmoetingen met Leidse voortrekkers over hun inzet met en voor kwetsbare mensen in de Sleutelstad. De lezingen vinden plaats op vier avonden, waarvoor men zich van tevoren kan opgeven. In informele sfeer wordt ingegaan op de beweegredenen van het werk waarvoor de voortrekkers van de verschillende organisaties en instellingen zich inzetten.

Aan de hand van enkele (bijbel)verhalen, teksten, krantenberichten, gedichten of fragmenten uit de literatuur, geven de vier voortrekkers het publiek een kijkje in de grondinspiratie van hun dagelijkse bewogenheid met mensen die het net niet dreigen te redden.

Aanmelden kan via: info@debakkerijleiden.nl of tel. 071-5144965. Het aantal plaatsen is beperkt.

Data: dinsdag 12 februari Hans van der Graaf (Hospice Issoria), donderdag 28 februari Bert Slager (Vluchtelingenwerk Leiden), donderdag 6 maart Jan van Duijnhoven ofm (RK Diaconie) en donderdag 13 maart Anton Dronkers (emeritus diaconaal predikant). Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur.

Turfzaal van Diaconaal Centrum De Bakkerij Oude Rijn 44 b/c Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×