Insluiper aangehouden door medewerker bedrijf

Terwijl het personeel van een bedrijf aan de Amphoraweg gistermiddag in de kantine zat, sloopt een 19-jarige Leidenaar het kantoor binnen. Een medewerker hoorde geluiden in het kantoor en nam poolshoogte: een laptop was van het bureau verdwenen. De dief liep alweer buiten en de medewerker ging er achteraan en sprak hem aan. De dader was niet erg blij met de mededeling dat de politie werd gebeld en verzette zich hevig. Hij schold de medewerker uit en maakte dreigende bewegingen, waarop hij een klap in het gezicht kreeg. De laptop zat onder zijn jas. De jongeman werd overgedragen aan de politie.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×