Informatieavond Rijnlandroute voor Stevenshof

Bewoners van de Stevenshof die zich willen laten informeren over de stand van zaken rond de Rijnlandroute in combinatie met hun woonwijk, kunnen volgende week donderdag om 20.00 uur terecht in Buurtcentrum Stevenshof aan de Trix Terwindtstraat 4.Daar organiseert de Wijkraad Stevenshof namelijk een informatieavond over deze route. de Provincie, Gemeente en enkele actiegroepen zullen hun visie op de Rijnlandroute geven. Daarna vindt er onder de bezielende leiding van Elles de Bruin, journaliste bij RTV-West en de VPRO, een discussie plaats.

De Wijkraad Stevenshof is van mening dat de gemeente Leiden wat betreft de Stevenshof een steek heeft laten vallen in de stellingname. Volgens de planning loopt een deel van de Rijnlandroute door de weilanden langs de Stevenshof. Dit levert naar verwachting overlast op en is in strijd met het concept-bestemmingsplan Stevenshof 2004, aldus de raad.

Leiden RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×