Geïrriteerde vrouwen gaan op de vuist

Drie Leidse vrouwen van 24, 30 en 54 jaar zijn gisteravond op de vuist gegaan met een 40-jarige vrouw uit Leiderdorp. De drie dames irriteerden zich blijkbaar aan het rijgedrag van de Leiderdorpse en reden haar klem op de kruising van de Willem de Zwijgerlaan met de Haarlemmerweg. Al vanaf Oegstgeest reden de drie achter de automobiliste aan en lieten voortdurend hun ongenoegen blijken. De boze dames sleurden de vrouw uit haar auto en begonnen te schelden en te slaan. Een getuige wist de partijen te scheiden, waarna ze in de auto stapten en wegreden. Aan de hand van het kenteken wist de politie de vrouwen snel te achterhalen en maakt proces-verbaal op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×