Deadline inschrijving Popronde 2008 nadert!

Nog tot 1 maart kunnen artiesten zich inschrijven voor landelijk reizend festival Popronde. Evenals vorig jaar zal de Popronde 2008 in 19 steden plaatsvinden, waaronder Leiden. Het festival wordt gehouden van 12 september tot en met 14 november, waarbij steeds een andere stad wordt aangedaan. Voorwaarde voor inschrijving is een eigen repertoire. Er is geen beperking in stijl of genre. Uit alle inzendingen worden door een speciale commissie 100 artiesten geselecteerd.

Voor talentvolle bands en muzikanten is Popronde een geweldige mogelijkheid om buiten de eigen regio op te treden en hun netwerk aan publiek, podia en programmeurs uit te bouwen.

Enkele voorbeelden van artiesten die eerder toerden met Popronde zijn: Racoon, Relax, C-Mon & Kypski, Roosbeef, Marike Jager, Lucky Fonz III, Leine, The Horse Company, Hospital Bombers, Mala Vita, The Madd, Illicit, T99, The Sheer, a balladeer, Leaf en Voicst.

Artiesten kunnen tot 1 maart het aanmeldingsformulier, biografie en demo opsturen naar Popwaarts. Het aanmeldingsformulier is te downloaden op www.popronde.nl. Hierop is ook het adres van Popwaarts te vinden.

Begin mei wordt op deze website bekend gemaakt welke artiesten zijn geselecteerd voor de Popronde editie 2008.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×