Cursus 55-plussers met licht depressieve klachten

Onder de titel “De verhalen die we leven”, start eind deze maand een cursus voor 55-plussers met licht depressieve klachten.De deelnemers worden tijdens deze cursus uitgenodigd om ervaringen uit hun eigen leven te vertellen en deze te evalueren. Het ophalen van eigen herinneringen, kan namelijk helpen bij het bewust worden van de eigen kwaliteiten en levenservaringen. En dat kan weer helpen bij een positieve levenshouding en het bewust maken van keuzes.

“De verhalen die we leven“ wordt georganiseerd door Preventie GGZ Leiden. De cursuslocatie is aan Albinusdreef 7. Meer informatie opvragen en aanmelden, kan via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×