Workshop Paasdecoraties maken

Voor de Paasdagen vrolijken veel mensen hun huis op met mooie Paastakken en Paasdecoraties.Vrouwen die het leuk vinden om tijdens een gezellig praatje te werken aan een bloemrijk Paasstuk, kunnen op woensdag 12 maart deelnemen aan een creatieve workshop. Tijdens deze workshop wordt onder de leiding van twee creatieve dames gewerkt aan een sfeervolle Paasdecoratie, die de deelnemers natuurlijk mee mogen nemen.

De workshop wordt georganiseerd door een interkerkelijk team dat vrouwen wil stimuleren om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over (levens)vragen. De locatie is buurthuis ‘Op Eigen Wieken’, Valkenpad 3-5 in de Merenwijk. De zaal is open vanaf 9.00 uur. De workshop start om 9.30 uur en is rond 11.30 uur afgelopen.Wie mee wil doen, kan via 071-5227657 een kaart kopen. Deze kost 7,50 euro. Aanmelden kan tot donderdag 6 maart.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×