Hulpvaardige jongeren gezocht

Deze maand is de wervingscampagne voor het jongerenproject M25 Leiden van start gegaan. Tijdens dit project gaan jongeren tussen de 12 en 17 jaar aan de slag voor hun naasten. Met deze naasten worden de zwakkere en kwetsbaardere inwoners van Leiden bedoeld. Onder begeleiding van vrijwilligers gaan de jongeren onder meer aan de slag voor Exodus en de Voedselbank. Ook organiseren zij een maaltijd voor daklozen.

M25 Leiden is een initiatief van De Diaconie Protestantse gemeente Leiden, de RK Diaconie Leiden en de Leidse Studenten Ekklesia en wordt begeleid door vrijwilligers en twee diaconaal werkers van Diaconaal CentrumDe Bakkerij.Het project is tot stand gekomen naar aanleiding van een Delfts concept en moet jongeren motiveren en activeren om zich in te zetten voor de zwakkeren en kwetsbaren in onze samenleving.Jongeren die graag mee willen doen, kunnen een kijkje nemen op www.m25leiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×