Fietsendieven en gestolen fietsen gesignaleerd

Dankzij oplettende getuigen, heeft de politie gisteren twee fietsendieven opgepakt. De twee 17-jarige jongens uit Leiden en Oegstgeest, probeerden met behulp van een fietssleutelloper fietsen te stelen. Dit probeerden zij in de buurt van de Lange Sint Agnietenstraat en het Stationsplein. De knapen werden in de fietsenstalling aan het Stationsplein aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Verder werden gisterochtend op de Heintje Davidsweg en de Oude Rijn twee Leidenaars van respectievelijk 16 en 31 jaar aangehouden, omdat zij in het bezit waren van een gestolen fiets. Zij krijgen een proces-verbaal wegens heling of diefstal en de eigenaars van de fietsen worden gezocht..

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×