Werkzaamheden aan Willem de Zwijgerlaan

Wie volgende week over de Willem de Zwijgerlaan wil rijden, moet rekening houden met oponthoud. Ter hoogte van de Koningstraat worden namelijk buizen onder de weg gelegd. Om de overlast zo veel mogelijk te beperken, wordt eerst de noordelijke weghelft onder handen genomen, zodat het verkeer via de zuidelijke kant kan passeren. Daarna worden de rollen omgedraaid.Een deel van de middenberm wordt tijdelijk verhard, in verband met deze omleidingen. De aangepaste route wordt met gele borden aangegeven. Op zondag 2 maart zijn de werkzaamheden voorbij.

De buizen die onder de weg worden gelegd, zijn bestemd voor kabels en leidingen. Deze moeten worden verlegd, omdat de aansluiting van de Gooimeerlaan op de Willem de Zwijgerlaan in het najaar naar het westen verplaatst wordt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×